Name: ______

Score: _____

Start Time

Find the start time for each problem.

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)		11:58 A.M.	44 minutes
2)		8:15 P.M.	4 hours and 47 minutes
3)		7:34 A.M.	2 hours and 4 minutes
4)		10:23 P.M.	9 hours and 6 minutes
5)		5:35 A.M.	1 hour and 14 minutes
6)		9:38 P.M.	3 hours and 16 minutes
7)		Noon	1 hour and 50 minutes
8)		8:57 P.M.	6 hours and 18 minutes
9)		10:23 A.M.	5 hours and 14 minutes
10)		4:10 P.M.	2 hours and 14 minutes
11)		7:44 A.M.	4 hours and 17 minutes
12)		11:59 P.M.	1 hour and 37 minutes
13)		9:15 A.M.	3 hours and 13 minutes
14)		8:47 P.M.	4 hours and 52 minutes
15)		3:26 A.M.	3 hours and 26 minutes

Na	m	e:
----	---	----

Score: _____

Answer:

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	11:14 A.M.	11:58 A.M.	44 minutes
2)	3:28 P.M.	8:15 P.M.	4 hours and 47 minutes
3)	5:30 A.M.	7:34 A.M.	2 hours and 4 minutes
4)	1:17 P.M.	10:23 P.M.	9 hours and 6 minutes
5)	4:21 A.M.	5:35 A.M.	1 hour and 14 minutes
6)	6:22 P.M.	9:38 P.M.	3 hours and 16 minutes
7)	10:10 A.M.	Noon	1 hour and 50 minutes
8)	2:39 P.M.	8:57 P.M.	6 hours and 18 minutes
9)	5:09 A.M.	10:23 A.M.	5 hours and 14 minutes
10)	1:56 P.M.	4:10 P.M.	2 hours and 14 minutes
11)	3:27 A.M.	7:44 A.M.	4 hours and 17 minutes
12)	10:22 P.M.	11:59 P.M.	1 hour and 37 minutes
13)	6:02 A.M.	9:15 A.M.	3 hours and 13 minutes
14)	3:55 P.M.	8:47 P.M.	4 hours and 52 minutes
15)	Midnight	3:26 A.M.	3 hours and 26 minutes