Name:	Score:

Elapsed Time

Find the elapsed time for each problem.

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	6:40 A.M.	9:55 A.M.	
2)	8:55 P.M.	11:25 P.M.	
3)	1:40 A.M.	9:30 A.M.	
4)	6:30 P.M.	10:35 P.M.	
5)	7:35 A.M.	11:20 A.M.	
6)	2:55 A.M.	8:25 A.M.	
7)	9:10 P.M.	10:30 P.M.	
8)	3:00 A.M.	9:05 A.M.	
9)	Noon	10:20 P.M.	
10)	9:15 A.M.	11:55 A.M.	
11)	6:30 A.M.	10:45 A.M.	
12)	1:30 P.M.	7:20 P.M.	
13)	4:35 A.M.	7:10 A.M.	
14)	2:55 A.M.	4:10 A.M.	
15)	3:30 P.M.	9:30 P.M.	

Name: Score:	lame:	Score:
--------------	-------	--------

Answer:

Q.No	Start Time	End Time	Elapsed Time
1)	6:40 A.M.	9:55 A.M.	3 hours and 15 minutes
2)	8:55 P.M.	11:25 P.M.	2 hours and 30 minutes
3)	1:40 A.M.	9:30 A.M.	7 hours and 50 minutes
4)	6:30 P.M.	10:35 P.M.	4 hours and 5 minutes
5)	7:35 A.M.	11:20 A.M.	3 hours and 45 minutes
6)	2:55 A.M.	8:25 A.M.	5 hours and 30 minutes
7)	9:10 P.M.	10:30 P.M.	1 hour and 20 minutes
8)	3:00 A.M.	9:05 A.M.	6 hours and 5 minutes
9)	Noon	10:20 P.M.	10 hours and 20 minutes
10)	9:15 A.M.	11:55 A.M.	2 hours and 40 minutes
11)	6:30 A.M.	10:45 A.M.	4 hours and 15 minutes
12)	1:30 P.M.	7:20 P.M.	5 hours and 50 minutes
13)	4:35 A.M.	7:10 A.M.	2 hours and 35 minutes
14)	2:55 A.M.	4:10 A.M.	1 hour and 15 minutes
15)	3:30 P.M.	9:30 P.M.	6 hours